Motociclisme

Nil Solans s'endú les Ice Gladiators i Alfredo Gómez guanya les dues últimes curses

Nil Solans va revalidar dimecres a la nit el títol de campió de les Ice Gladiators al circuit d’Andorra-Pas de la Casa durant l’última prova del campionat de motociclisme sobre gel. El resident en va tenir prou de ser segon a la primera de les dues curses que es van disputar per tornar a assegurar-se el títol i ja no li va fer falta prendre part a l’última mànega. Solans ha acabat el campionat amb 258 punts, seguit per Arnau Pons, amb 242, i Jordi Braqué, amb 210.

L’altre gran protagonista de l’última jornada de les Ice Gladiators va ser Alfredo Gómez, subcampió mundial d’enduro, que hi va participar com a pilot convidat i que es va endur les dues curses. També hi va participar com a convidat el català Dani Oliveras, novè al Ral·li Dakar, que va ser onzè i sisè a les carreres. A més, a les graderies es van deixar veure noms il·lustres del motor, com els residents Cyril Despres, Dani Sordo i Kris Meeke.