TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Olimpisme

Irineu Esteve serà el banderer a PyeongChang

L’esquiador de fons disputarà els seus primers Jocs Olímpics

Ireneu Esteve valora l'elecció de banderer a PyeongChang
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irineu Esteve serà el banderer de la delegació andorrana a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics d’hivern de PyeongChang que se celebraran entre el 9 i el 25 de febrer a Corea del Sud. La comissió permanent del Comitè Olímpic Andorrà va valorar la seva trajectòria per escollir-lo, tot i la seva joventut, i el fet d’haver aconseguit amb solvència la classificació pels jocs en la modalitat d’esquí de fons.

La d’enguany serà la primera cita olímpica per Esteve, que el passat més de desembre va rebre el premi a millor esportista d’hivern del país a la Nit de l’Esport, i dimecres va ser quart a la prova de 15 quilòmetres clàssics del Mundial sub-23 d’esquí de fons.

Avui mateix, Irineu Esteve torna a competir al Campionat del Món sub-23, i a partir de les 10.30 hores prendrà part de la cursa skiatló de 30 quilòmetres (15 clàssics i 15 patinadors).

De la seva banda, Carola Vila va finalitzar ahir la seva participació al campionat amb la 25a plaça a la prova d’skiatló de 10 quilòmetres (cinc clàssics i cinc patinadors). L’esquiadora va fer un temps de 35’45”9, a gairebé tres minuts de la vencedora de la prova, la sueca Frida Karlsson.

Irineu Esteve serà el banderer a PyeongChang

tracking