esquí

El Trofeu Borrufa amb més èxit per a Andorra

A més, un dels equips de la federació ha obtingut el triomf per conjunts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació de Vallnord-Ordino Arcalís va abaixar el teló ahir de la 26a edició del Trofeu Borrufa amb les millors sensacions mai obtingudes per Andorra i la federació. I no era per a menys perquè en tots aquests anys de la prestigiosa competició d’esquí de base mai la delegació del Principat havia sumat tantes medalles com les 25 obtingudes en els dar­rers quatre dies, sis de les quals han estat ors i 15 han estat amb esquiadors entre els tres millors. Aquests grans resultats van portar un dels dos equips andorrans a liderar la classificació per països després de molts anys gràcies a obtenir 472 punts. El Regne Unit ocupava el segon lloc i un dels conjunts d’Espanya completava el podi. Per la seva part, l’altre equip andorrà es va situar en un destacable setè lloc d’un total de 33 que conformaven la classificació.

Aquests resultats no podien provocar cap altra valoració que molt positiva per part del responsable de tecnificació de la federació, Xavi Coll, que va exposar que “és el Borrufa amb millors resultats assolits. La feina està començant a donar fruits i ara cal veure com afecta en altres esdeveniments de més nivell”.

En la darrera jornada de la cita andorrana, amb el supergegant, es van assolir els últims set metalls, dos dels quals van ser ors i van ser a càrrec de Roger Bartumeu en sub-16, en el qual Ty Acosta va ser tercer, i Clàudia Garcia, que va empatar en el primer lloc amb l’espanyola Georgina Tarrago, mentre que Nàdia Bernat va ser tercera. En sub-16 femení, Iria Medina va ocupar el tercer lloc i Carla Mijares, el cinquè, mentre que en sub-14 masculí Marc Fernández va ser quart.

El Trofeu Borrufa amb més èxit per a Andorra

El Trofeu Borrufa amb més èxit per a Andorra

tracking