Ciclisme

Froome nega haver acceptat un pacte pel seu positiu

El ciclista surt al pas d’unes informacions del ‘Corriere della Sera’

Froome nega haver acceptat un pacte pel seu positiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Chris Froome va haver de sortir al pas ahir després que el rotatiu italià el Corriere della Sera publiqués que el britànic havia arribat a un pacte en què acceptava el seu dopatge a canvi de només sis mesos de sanció. El ciclista de l’Sky ho va negar en les xarxes socials amb un missatge curt i contundent. “He vist l’informació del Corriere della Sera aquest matí. És completament fals”, va publicar Froome.

En la notícia s’afirmava que el quatre vegades guanyador del Tour de França podria acceptar una sancio de sis mesos, seguint el consell de la seva esposa i mànager, Michelle Cound, per poder evitar una suspensió major. D’aquesta manera, el britànic podria córrer el Giro d’Itàlia i el Tour, els seus princials objectius per a la temporada, ja que la sanció comptaria a partir del 20 de setembre, tot i que perdria el triomf en la ronda espanyola i la medalla de bronze del Mundial.

Amb el missatge de Froome, però, segueix la incògnita sobre el seu futur. La defensa del ciclista volia al·legar que va patir una disfunció renal que explicaria l’excés de salbutamol detectat en la seva orina en un control antidopatge durant la Vuelta 2017.

tracking