Bàsquet

El MoraBanc, encantat amb 'Don Jaime'

El base madrileny se situa com el jugador espanyol amb millor rànquing de l’ACB

El MoraBanc, encantat amb 'Don Jaime'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra després de les desil·lusions a Europa i a la Copa del Rei amb les no classificacions pel Top-16 i el torneig del KO, respectivament, ha ressorgit, i de quina manera. Va encetar un tourmalet enfront el Futbol Club Barcelona Lassa que es va saldar amb una victòria incontestable i posteriorment el calendari va fer aterrar els homes de Joan Peñarroya a Fuenlabrada per mirar d’assaltar la pista del Montakit, la qual cap conjunt aconseguia expunar des de feia mesos. Repte superat. Al respecte, el base del MoraBanc, Jaime Fernández, va declarar ahir que “ens hem tornat a col·locar un pèl cap amunt i sense dubte anem a millor”. El mencionat tourmalet finalitzarà aquest dissabte contra el Reial Madrid al Poliesportiu (19.00 hores) i sobre el matx va assegurar que “és sempre especial enfrontar-t’hi i mirarem de realitzar el nostre partit oblidant una mica el pes del rival. És clar que per a ells, últimament, som com una pedreta”.

De la seva part, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, no va dubtar a llançar floretes cap a Fernández. Realment un tros de fitxatge que sense anar més lluny, per exemple, se situa actualment com el jugador de nacionalitat espanyola amb més bon rànquing de la Lliga Endesa: una mitjana de valoració per duel de 13,9 punts. “Volíem invertir en el Jaime i la relació és fructífera per a tots. És un dominador, ens dona frescor i aporta una sèrie de possibilitats en el joc que la campa-nya anterior no teníem”, va detallar el màxim mandatari. I hi va afegir que “espero que estigui amb nosaltres durant anys, a l’igual que l’altre base [Albicy]. Tenen contracte”. Aixàs també va parlar de Sané i no es va mullar amb la possible continuïtat, tot i que tenint en compte les paraules que va oferir sembla que a finals de febrer podria renovar. “Estem contents i els resultats així ho demostren. L’infermeria està plena, és complicat donar pronòstics i possiblement a mesura que vagin passant les setmanes tot plegat s’esclarirà”, va sentenciar.

TORNA LA CISTELLA DELS TEUS SOMNIS AMB NOVETATS

La cistella dels teus somnis de MoraBanc es va presentar ahir i la segona edició se celebrarà al Poliesportiu contra el València Basket el darrer partit de la fase regular ACB, el dijous 24 de maig. Es van anunciar novetats, com que els dos aspirants al premi tindran l’oportunitat de realitzar fins a tres llançaments des del mig del camp i mai trepitjant la línia divisòria. El primer intent encertat són 100.000 euros, el segon 50.000 i el tercer 5.000. En el cas que els dos concursants encistellin es dividiran el premi econòmic. Així doncs els clients del MoraBanc ja poden inscriure’s via la pàgina web i anar adquirint participacions. A més, amics o familiars els hi podran cedir també via correu electrònic o WhatsApp. Joan Peñarroya i altres jugadors ajudaran als candidats amb entrenaments especialitzats.

tracking