Bàsquet

Colton Iverson fa el primer entrenament i Chris Copeland enfila la sortida

Al MoraBanc se li presenta un nou panorama amb la gestió de la plantilla

Colton Iverson fa el primer entrenament i Chris Copeland enfila la sortidaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot nord-americà de 28 anys, Colton Iverson, va realitzar ahir el primer entrenament sota les ordres de l’entrenador Joan Peñarroya i alhora va poder conèixer damunt del parquet del Poliesportiu d’Andorra els seus nous companys. Simultàniament a l’entrada d’aquest jugador, un altre va fer les maletes. Com era de preveure, Chris Copeland no complirà el que va signar fins al febrer inclòs, ja que el Bàsquet Club MoraBanc Andorra va anunciar que van arribar “a un acord per rescindir-li el contracte que unia les dues parts”.

I en el comunicat l’entitat hi va afegir que “el club vol agrair-li la professionalitat mostrada i desitjar-li molts èxits en el futur”. El dia de la presentació, Cope no va dubtar a afirmar que voldria finalitzar la temporada, malgrat que una lesió feixuga i molesta a un dit, el dia 6 de desembre en el partit de la segona volta de la fase regular de l’Eurocup contra el Fiat Torí Auxilium, va suposar l’inici de la fi de l’aventura andorrana. Aquesta lesió el va fer passar pel quiròfan, fet pel qual va acabar perdent-se un munt de xocs i no va tenir, lògicament, continuïtat per demostrar la seva vàlua. A Europa únicament va disputar uns 13 minuts, amb un parell de punts, i a la Lliga Endesa va jugar cinc duels amb una mitjana per cadascun de cinc punts i dos de valoració.

La millor actuació la va exhibir a casa contra l’Unicaja de Màlaga, cita en la qual va registrar onze punts i deu de valoració. L’aler pivot, doncs, ja és història en el MoraBanc i arriba el moment d’Iverson. L’esportista, de 2,13 metres, va aterrar al Principat de manera sorprenent i tenint en compte l’historial contrastat que té tot apunta que es convertirà en una peça ben important de la pintura.

La incògnita que es dona a dia d’avui, observant la plantilla, és si hi haurà un problema, entre moltes cometes, d’overbooking. Segurament Peñarroya i la resta de l’staff tècnic preferiran haver de convocar i no pas trencar-se les banyes a l’hora de preparar els matxs. Actualment hi ha 14 homes i probablement fins a final de curs serà d’aquesta forma, perquè no renovar a finals del mes vinent Landing Sané seria perillós. Per les bones actuacions que està tenint, el bon clima que crea amb Andrew Albicy i companyia, i la interessant parella de ball que conforma amb Moussa Diagné. A més, cal tenir en compte que Beqa Burjanadze reapareixerà a principi de març d’una llarga lesió i caldrà veure com entrarà en la dinàmica de grup i ritme de competició. Solució? Sané de quatre com ho va ser a la pista del Montakit Fuenlabrada dissabte passat (ell és una espècie de quatre i mig). D’altra banda, Jaka Blazic, sens dubte la figura, va ser escollit com el més solvent de la primera volta, segons l’afició. I Assegurances Catalana Occident va perllongar el patrocini amb el club.

tracking