Joan Peñarroya

“La victòria reforça el grup”

“La victòria reforça el grup”ACB PHOTO / E. COBOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va mostrar la seva alegria després de la patida victòria contra el Montakit Fuenlabrada: “estem molt satisfets perquè guanyar un partit fora de casa a l’Acb és molt complicat, i fer-ho aquí encara ho és més”. Sobre el transcurs del partit, va afirmar que “hem començat amb les idees clares del que volíem fer en defensa, sense fluïdesa en atac, però dominant des del darrere i fent que ells no estiguessin còmodes en les situacions que els agrada”.

Pel que fa al tram final i que l’equip es pogués refer de la remuntada del Fuenlabrada, pel tècnic la clau va ser que “ens hem agafat patint i assegurant els tirs lliures ens hem endut un triomf important, perquè la inèrcia era que un cop ens empaten s’enduguessin el matx”. A més, l’egarenc creu que el triomf al Fernando Martín “serveix per reforçar el grup, la feina, la línia positiva que portàvem”, i va afegir que “ara toca seguir treballant, recuperar jugadors i veure fins on som capaços d’arribar”.

Per últim, sobre la tensió del final, Peñarroya va declarar que “és un partit de competició, de dos equips que volen guanyar i tenen gana, i és normal. L’última jugada sí que crec que sobra perquè pot provocar una lesió.

EL RIVAL

“Hem tingut ansietat per guanyar”

NÉSTOR GARCÍA. El tècnic del montakit fuenlabrada va xifrar com a clau del partit l’encert del MoraBanc Andorra des del tir lliure: “l’efectivitat al final dels partits compta i marca molt el devenir final”, i sobre la baixada del tercer quart va assegurar que “no hem estat fluïds i ens ha agafat ansietat per les ganes que teníem de guanyar”. Tot i que l’actuació arbitral va ser molt protestada per la grada madrilenya, el Che García no va voler valorar la seva actuació d’ahir: “si no dic res sobre ells quan guanyo, tampoc ho diré avui”.

tracking