Esports de neu

'Mimi' Gutiérrez, 21a a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Melchsee Frutt

'Mimi' Gutiérrez, 21a a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Melchsee FruttCHRISTOPHE PALLOT / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimi Gutiérrez va finalitzar ahir en 21è lloc a l’eslàlom de la Copa d’Europa de Melchsee Frutt (Suïssa). L’andorrana va sumar un temps final d’1’15”81 a 2”06 de la sueca Anna Swenn, que va endur-se el triomf al país helvètic.

A l’entrenament de la Copa del Món de descens de Garmisch-Partenkirchen (Alemanya), Marc Oliveras va ser 58è amb 2’01”46, a 5”32 del millor temps, i lluny de les primeres posicions.

L’equip de la FAE també va participar a dues proves FIS. Matías Vargas va córrer la combinada alpina a Passo San Pellegrino (Itàlia), on va acabar en 20a plaça amb un crono d’1’50”69 a 2”02 de la marca del gal Nils Allegre, guanyador de la cursa disputada ahir al país transalpí. Pel que fa al conjunt femení, van prendre part del supergegant de Santa Caterina Valfurva (també a Itàlia), amb Laura Arnabat com a millor classificada de les andorranes en 63è lloc. A més, Xènia Rodríguez va ser 72a, i Cande Moreno no va poder acabar la primera mànega.

De la seva banda, Lluís Marín disputarà avui la Copa del Món de Bansko (Bulgària). A les 8.15 hores seran les qualificatòries, on el surfista de neu buscarà passar a les finals per primer cop en el que portem de temporada.

tracking