Geòrgia, Kazakhstan i Letònia, rivals de la selecció

Andorra queda enquadrada a la Lliga de les Nacions en un grup D1 que està marcat per les llargues distàncies

Geòrgia, Kazakhstan i Letònia, rivals de la seleccióFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció de futbol ja coneix els seus rivals de la primera edició de la Lliga de les Nacions de la UEFA, que s’estrenarà el mes de setembre vinent. Els de Koldo Álvarez van quedar enquadrats al grup 1 de la divisió D juntament amb Geòrgia, Letònia i Kazakhstan.

Curiosament, la bola d’Andorra va ser la primera a sortir en el sorteig d’ahir a Lausana, però la sort no va acompanyar especialment els tricolors, ja que més enllà del nivell dels rivals hauran d’afrontar desplaçaments llargs. El debut en aquesta Lliga de les Nacions serà a fora i els del Principat jugaran el partit al mateix lloc on van disputar l’últim, a Letònia. Allà van tancar l’últim Premundial amb una dolorosa derrota per 4 a 0, i allà s’estrenaran durant l’aturada de seleccions del setembre. El primer duel a l’Estadi Nacional serà quatre dies després contra el Kazakhstan.

A l’octubre els dos partits de la selecció seran a fora, que visitarà Geòrgia i Kazakhstan a la tercera i quarta jornada de la competició, i així es podran fer els dos viatges més llargs com un de sol. Per últim, el combinat nacional tancarà la lligueta amb un doble compromís a casa el 16 i 19 de novembre, contra Gèorgia i Letònia.

Koldo Álvarez va declarar sobre aquest nou repte que entenen “la competició com una cosa que ens ha de donar marge de millora”, i va admetre que “el grup pel que fa a viatges i distàncies que hi ha entre partit i partit no és el millor”. El tècnic també va analitzar els rivals i sobre Kazakhstan va manifestar que “es una bona selecció molt competitiva a casa”. Respecte a Letònia va assegurar que “és un vell conegut i sabem tot allò bo i dolent que hem estat capaços de fer amb ells”, i sobre Geòrgia va manifestar que “és una selecció que m’ha sorprès gratament a l’última fase. Va sumar 10 punts, està dintre a tots els partits i només ha perdut un matx per més d’un gol”.

tracking