TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Automobilisme sobre gel

Albert Llovera confirma la seva presència a l'estrena de les GSeries

Albert Llovera confirma la seva presència a l'estrena de les GSeriesPEP SEGALÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera podrà disputar la primera prova de les Crèdit Andorrà GSeries que es farà dissabte al Circuit d’Andorra - Pas de la Casa. Tot i que la intenció del pilot era prendre’n part des de fa temps (fins i tot va fer una jornada de test al traçat) estava pendent de la recuperació de totes dues mans, on havia sigut intervingut quirúrgicament durant els últims mesos.

Tot i que la llista definitiva d’inscrits no es tanca fins demà, ja es coneix la presència de molts dels participants, com és el cas dels quatre primers classificats a l’edició de l’any passat en categoria absoluta: Carlos Ezpeleta, Xevi Pons, José Maria Roger Chalmeta i José Mª Roger Ezpeleta. A més, en GS1 també competirà Gerard de la Casa, principal novetat en aquesta classe.

Pel que fa a les GS2, a més d’Albert Llovera, hi prendran part Gerard de la Casa (que correrà a totes dues sèries), Edgar Montellà, Maria Dolsa, Pedro Font i Joaquín Rodrigo.

Dissabte l’acció sobre la pista començarà amb els entrenaments lliures a les 9 del matí, i les finals estan previstes a partir de les 13.10 h (categoria GS1) i de les 19.45 h (GS2).

La presència de pilots de MotoGP com a convidats en alguna cursa segueix sent una ocpió sobre la taula, tot i que per dissabte és impossible perquè diumenge hi ha el primer test de pretemporada a Malàisia.

tracking