x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra suma el cinquè triomf consecutiu i mira cap amunt (1-0)

Actualitzada 21/01/2018 a les 07:13
L’FC Andorra és segurament el club que més problemes té fora dels camps, tant de lesions com de temes extraesportius, però tot i això quan es tracta de rendir damunt del terreny de joc l’equip compleix. En una de les fases de la temporada més complicades quant a fons d’armari, l’equip va assolir ahir la millor ratxa del curs amb la cinquena victòria consecutiva. Va ser davant Les Borges Blanques i gràcies a un gol de Ricard Fernàndez, Cucu. Els tricolors van sumar tres punts més que els permeten mirar cap a la zona privilegiada de la classificació del grup 2 de primera catalana, malgrat tenir l’objectiu de la permanència.
Amb el triomf d’ahir l’equip es va situar cinquè amb 32 punts, a només tres dels colíders, el Martinenc i el San Cristóbal, que en tenen 35, i avui disputen els respectius partits de la jornada, davant el Sants, quart classificat, i el Viladecans, tercer. Cal recordar, però, que l’FC Andorra tindrà un partit disputat menys que la resta després d’aquests duels, ja que ha de recuperar el matx davant el Vilaseca. “Pel que fa a competició no es pot demanar res més”, va valorar satisfet ahir el tècnic de l’FC Andorra, Candi Viladrich.

La nota més negativa de l’enfrontament la va protagonitzar Aleix Viladot, que va sortir lesionat del camp al minut 68 i va haver de ser portat a l’hospital en ambulància. L’abast de la lesió encara es desconeixia ahir.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts