TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La vermella més surrealista, a la Ligue 1

L’àrbitre Tony Chapron demana disculpes al jugador i parla de “gest maldestre”

La vermella més surrealista, a la Ligue 1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sense dubte la targeta vermella més surrealista de la història de la Ligue 1. L’àrbitre francès que va clavar diumenge passat una puntada de peu a un jugador del Nantes, al qual després també va expulsar, en el partit contra el París Saint Germain (PSG), ahir va ser suspès “fins a nova ordre” per la Direcció Tècnica d’Arbitratge de la Federació Francesa de Futbol (FFF). La suspensió del col·legiat Tony Chapron té conseqüències immediates, ja que no arbitrarà el duel Angers SCO-Troyes, previst per demà, i a més, aviat serà convocat per la Comissió de Disciplina de la competició, segons va anunciar la FFF.

Chapron es va disculpar considerant que la segada va esdevenir un “gest maldestre” i “inadequat” i va assegurar que va suposar un “mal reflex”. En les seves disculpes, dirigides expressament al futbolista, Diego Carlos, va explicar que quan va xocar amb ell va sentir un “dolor agut en una ferida recent”, el que el va portar a estirar la cama instintivament. En el vídeo dels últims minuts del matx s’observa com el brasiler del Nantes el fa caure involuntàriament. Posteriorment d’una breu discussió, li va ensenyar una segona targeta groga i, per tant, va enfilar el túnel de vestidors abans d’hora. Aquesta mesura va arribar unes setmanes més tard que el veterà àrbitre, de 45 anys, anunciés que es retirarà al juliol, amb prop de 450 enfrontaments d’alt nivell a l’esquena. Però entre les xifres que marquen la seva carrera hi ha 1.500 targetes grogues i 120 vermelles, el que li ha costat una reputació de dur. En la mateixa línia, els mitjans francesos el van acusar de reincidència, i van recordar que el capità del Nancy, Cédric Lécluse, va denunciar que el 2007 el va cridar durant un xoc tot dient-li: “Calla la boca!”

tracking