Vòlei

El CV Andorra venç l'AE Sandor i segueix a la part alta de la classificació

El CV Andorra venç l'AE Sandor i segueix a la part alta de la classificació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Andorra segueix immers en una bona dinàmica i el cap de setmana va imposar-se per 0-3 a l’AE Sandor Júnior en el partit corresponent a la 12a jornada de la segona catalana. Els homes de Lluís Hillaire van endur-se el primer set per un ajustat 21-25, però les dues mànegues següents van resoldre’s amb molta més claredat per als del Principat, que van guanyar per 10-25 i 11-25.

Amb aquest triomf, el CV Andorra se situa en segona posició a la classificació, amb 23 punts i 7 victòries en 10 partits disputats. El lideratge l’ocupa l’Escola Orlandai, amb 25 punts, però el conjunt barceloní té un matx més que els andorrans. La propera cita dels tricolors serà també a fora, quan diumenge vinent visitin la pista de l’FS Castellar Candelsa.

De la seva banda, el CV Valls d’Andorra va caure al pavelló del Lycée Comte de Foix per 0-3 contra el Vòlei Sant Fruitós a la tercera catalana femenina. Les de Miki Ripoll van perdre per 17-25, 14-25 i 10-25 contra el líder de la categoria, i es mantenen a mitja taula en la cinquena plaça de la classificació.

tracking