Tic Tapa i UE Santa Coloma guanyen els duels ajornats

Tic Tapa i UE Santa Coloma guanyen els duels ajornatsFAF

Tot i que la Lliga Multisegur Assegurances no havia de tornar fins al 28 de gener, ahir van disputar-se dos partits que s’havien suspès a la jornada 11 per la neu. Els dos favorits, Tic Tapa Sant Julià i UE Santa Coloma, van superar l’Inter Escaldes i el Penya Encarnada d’Andorra respectivament.

Els lauredians van imposar-se per la mínima (1-0) als escaldencs gràcies a un solitari gol de Noah Baffoe al minut 11 de partit, i van poder aguantar el marcador fins al final. Amb aquest triomf, els homes de Jesús Barón recuperen posició de play-off per al títol i se situen en tercera posició, amb 22 punts.

Amb 21 punts, i ocupant el quart lloc de la classificació, hi ha la UE Santa Coloma, que ahir va desfer-se amb contundència del Penya Encarnada d’Andorra per 7-1. Àlex Martínez va obrir el marcador al minut 28, i després van seguir caient els gols obra de Manuel Veiga Riera, Alberto Molina i Joan Salomó, que van anotar dues dianes cadascú, i Sergio Crespo, que va fer el 7-0. Bruno Nicolás Díaz va tancar el marcador amb el gol de l’honor per al Penya Encarnada al minut 80 amb el 7-1.

El proper cap de setmana no hi haurà competició a la Lliga Multisegur Assegurances ni a la Lliga Biosphere perquè diumenge es disputaran els partits de vuitens de final de la Copa Constitució Protectvall.