“El rival també juga”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Creu que el MoraBanc té opcions de Copa?” “No”. “Cap ni una?” “No”. Joan Peñarroya ho tenia clar en acabar el partit, quan encara hi havia duels que s’havien de disputar i no era matemàtic. El tècnic, a qui no li acostuma agradar parlar massa de la Copa del Rei o del play-off quan no està lligat, ja va donar per perduda qualsevol possibilitat de ser al torneig del KO. “I quin serà ara l’objectiu del MoraBanc?”, li va demanar el mateix periodista en la roda de premsa. “Guanyar el proper partit, fer una bona setmana d’entrenaments, recuperar l’estat de forma d’alguns dels jugadors que tornen i recuperar-ne algun més”, exposava el tècnic.

Peñarroya va veure que el partit es va perdre a l’inici, quan l’equip va sortir adormit i l’Estudiantes fort. “És la nostra posada en escena que ens fa no tenir el partit que volíem”, comentava l’egarenc, que a la vegada recordava la feina de l’Estudiantes. “El rival també juga. De vegades ens oblidem que som l’Andorra i que estem en una lliga molt important”, va assenyalar. Sobre l’excés de faltes xiulades al MoraBanc al quart final, Peñarroya va indicar que “som l’equip de la lliga que rep més faltes, i amb diferència. No diré res més”.

EL RIVAL

“Crec que hem estat millors, s’ha fet justícia”

Salva Maldonado. El tècnic de l’Estudiantes va lloar l’actuació del seu equip durant tot el partit, especialment en l’inici i en els moments finals, després d’un moment d’incertesa en què el MoraBanc va igualar el marcador. “Estic content perquè crec que el treball en general en la defensa ha estat bé, sense tenir un gran dia al davant”, comentava el tècnic català, que afegia que “hem reaccionat molt bé” quan el conjunt del Principat va pressionar. “Crec que igualment hem estat millors. S’ha fet justícia”, afegia l’entrenador.

tracking