Esquí

Mireia Gutiérrez acaba 18a a l'eslàlom de Zell am See

Finalitza la primera mànega en 9a posició, però una errada al pla de la segona baixada li fa perdre temps i l’endarrereix

Mireia Gutiérrez acaba 18a a l'eslàlom de Zell am SeeFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va finalitzar en 18a posició a l’eslàlom de la Copa d’Europa disputat ahir a l’estació de Zell am See (Àustria), després d’acabar amb un temps d’1’50”72 a 2”39 de l’alemanya Marina Wallner. L’andorrana va finalitzar la primera mànega amb la novena millor marca amb 54”67, però va perdre posicions a la segona baixada a causa d’una errada comesa al pla que va fer que perdés força posicions. Gutiérrez va sumar 13 punts per a la general de la Copa d’Europa, on ocupa la 12a posició, amb 117 punts.

De la seva banda, Joan Verdú va disputar el gegant de la Copa d’Europa de Kirchberg (Àustria), on va finalitzar en 25a plaça amb 2’38”84, a 2”17 del vencedor, l’italià Florian Eisath, tot i que durant la primera mànega el del Principat havia acabat amb l’11a posició. Verdú suma així els primers punts de la temporada en la modalitat de gegant a la Copa d’Europa. També va disputar aquesta prova Àxel Esteve, que va finalitzar en 64è lloc.

En la Copa del Món de descens, Carmina Pallàs segueix agafant experiència i ahir va acabar en 38è lloc (última de les que va completar el recorregut) en la seva tercera participació en una Copa del Món. Pallàs va aconseguir un registre d’1’09”63 i va finalitzar a 5”63 de la guanyadora final de la prova, que va ser l’esquiadora italiana Sofia Goggia, que va imposar-se amb una marca d’1’04”00.

tracking