Esquí

Joan Verdú acaba 21è a la Copa d'Europa de Saalbach i se situa 16è a la general

Joan Verdú acaba 21è a la Copa d'Europa de Saalbach i se situa 16è a la general

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú va finalitzar ahir en 21a posició a la Copa d’Europa de descens de Saalbach (Àustria) amb un temps d’1’23”87, a 1”75 del vencedor de la prova, el noruec Henrik Roea. Amb aquest resultat, Verdú torna a sumar punts a la general de la Copa d’Europa de descens i se situa en 16a posició amb un total de 26 crèdits. Els altres representants de la Federació Andorrana d’Esquí van ser Marc Oliveras, que va ser 44è, a 3”03 del guanyador, i Matías Vargas, que no va finalitzar la competició. Avui es disputa un descens i una combinada a l’estació austríaca.

També ahir va celebrar-se l’entrenament de descens FIS a Auron, França, amb la quarta plaça per a Kevin Courrieu, que va quedar a només 0”10 dels llocs de podi, i a 0”54 del primer classificat, el local Louis Tuaire. De la seva banda, Robert Solsona va ser 30è. Durant la jornada d’avui es faran dos descensos més.

Pel que fa a l’equip femení, Cande Moreno no va poder acabar cap dels dos supergegants de la Copa d’Europa d’Innerkrems (Àustria), mentre que va cancel·lar-se l’entrenament de la Copa del Món de velocitat de Bad Kleinkirchhem, també a Àustria, que havia de fer Carmina Pallàs.

tracking