El Barça ja té el primer colombià: Yerry Mina arriba per 11,8 milions

Signa per a cinc temporades i mitja amb una clàusula de rescissió de 100 milions

El Barça ja té el primer colombià: Yerry Mina arriba per 11,8 milions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va fer oficial ahir la incorporació de Yerry Mina per a les properes cinc temporades i mitja, és a dir, fins al 30 de juny del 2023. El defensor arriba provinent del Palmeiras brasiler i el club blaugrana ha hagut de pagar 11,8 milions d’euros per fer-se amb els seus serveis. El central va arribar ahir mateix a Barcelona, on demà es duran a terme els actes de presentació com a nou jugador blaugrana, amb la signatura del contracte al costat del president, l’acte tradicional a la gespa del Camp Nou i l’habitual roda de premsa posterior.

Mina es convertirà d’aquesta manera en el primer jugador colombià de la història a vestir la samarreta del Barça. Actualment té 23 anys i destaca per ser corpulent, amb una alçada d’1,95 metres, però a la vegada ràpid i tècnic. El central arriba per cobrir la marxa en aquest mercat d’hivern de Javier Mascherano, que ja fa temps va comunicar la seva intenció de jugar a la Xina per tenir minuts de cara al Mundial de Rússia. Amb Mina, el Barça donaria per tancat el mercat d’hivern quant a incorporacions, malgrat que no es descarta algun fitxatge més. El que sí que és segur és que hi haurà alguna sortida els propers dies. Arda Turan, Aleix Vidal, Gerard Deulofeu, Rafinha i André Gomes són a la llista de possibles sortides abans que acabi el mes de gener.

Per altra banda, segons l’emissora de ràdio francesa RMC, el Reial Madrid hauria arribat a un acord amb els representants d’Eden Hazard per incorporar-lo a l’estiu. Amb tot, encara hauria de negociar amb el Chelsea.

tracking