CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tennis

Vicky Jiménez es classifica per a la final del torneig Rafa Nadal

La jove promesa del tennis andorrà, Vicky Jiménez, continua la seva progressió al prestigiós torneig Rafa Nadal que s’està celebrant aquests dies a Barcelona. En la ronda de vuitens es va desfer de la cap de sèrie número 1, Esther Romero, després va obtenir el bitllet per a les semifinals en superar Sara Dols i ahir es va classificar per a la final de la categoria sub-14 després de superar Berta Gutiérrez per 6-4 i 6-2. La tennista del Principat pot afegir un nou gran resultat avui a la seva jove carrera si supera Laura Gubern en el partit decisiu que disputarà pel primer lloc.