x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Philippe Coutinho, culer fins al 2023

El Barça oficialitza l'acord amb el Liverpool pel jugador brasiler
Philip

Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho.

Actualitzada 07/01/2018 a les 00:55
Brasiler per brasiler. Neymar Júnior per Philippe Coutinho. Sembla que la direcció esportiva del Futbol Club Barcelona quan es va assabentar de la marxa de Ney va decidir focalitzar esforços en el migcampista, fins ahir, del Liverpool. El Barça va anunciar el fitxatge més car de la història barcelonista, després d'Ousmane Dembélé, arran dels 160 milions d’euros que desembutxacaran el president, Josep Maria Bartomeu, i companyia (120 de fixos i 40 en les famoses variables).

Coutinho, de 25 anys, vestirà la samarreta del Barça fins a l’estiu del 2023, ja que l’acord entre culers i 'reds' està tancat i només manca que ambdues parts redactin els contractes pertinents. El futbolista es troba a la Ciutat Comtal i se l’hauria de veure a la llotja presidencial del Camp Nou en el partit de la 18a jornada de la lliga espanyola davant el Llevant, i dilluns passarà les proves mèdiques i el presentaran.

Malauradament per als interessos d’Ernesto Valverde, l’internacional absolut amb el Brasil no podrà disputar la Lliga de Campions, segons normativa de la UEFA, perquè aquest curs l’ha començat a jugar amb el conjunt anglès. En definitiva, el punt final a un serial que des de fa mesos estava candent i finalment s’ha resolt amb una quantitat estratosfèrica de diners, i el jugador ha hagut de renunciar a 15 quilos anglesos de fitxa per facilitar-ho tot. El proper a arribar a les files de l’FC Barcelona podria esdevenir el central defensiu del Palmeiras Yerri Mina, amb qui el club té un principi d’acord.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts