Bàsquet

Landing Sané aterra amb la voluntat de quedar-se a l'equip

Landing Sané assegura que vol anar més enllà dels dos mesos de contracte i jugar amb el MoraBanc fins a final de curs

Landing Sané, el nou jugador del MoraBanc Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dies bojos per al nou fitxatge del BC MoraBanc Andorra, Landing Sané. Dimarts al vespre va jugar un partit d’Eurocup amb el Reggio Emilia italià, dimecres al matí va viatjar cap a Andorra, a la tarda va fer el primer entrenament i ahir va tenir la presentació davant els mitjans. En tres dies la seva vida ha fet un gir radical, tot i que no li ha vingut de sorpresa, per la qual cosa ja mira endavant i treballa per adaptar-se a un nou equip, un nou sistema i una nova competició per a ell.

El francès va signar un contracte per a dos mesos (amb opció a seguir fins al maig) per suplir les baixes de Moussa Diagné i Przemek Karnowski, que estaran tres i cinc setmanes fora, respectivament. Quan tornin hi haurà excés de jugadors interiors, comptant Oliver Stevic, Chris Copeland i John Shurna, a més de Beqa Burjanadze, per la qual cosa no tot­hom podrà seguir jugant perquè cal tenir en compte també que l’equip ja no disputa l’Eurocup i no és necessària una plantilla tan llarga. No obstant això, Sané va assegurar ahir que ha vingut per ser-hi fins al final. “Clarament l’ambició és quedar-me. Arribar a un lloc per a dos mesos i després marxar a un altre no és el millor. Jo donaré tot el que pugui però finalment serà l’entrenador qui jutjarà i prendrà una decisió. Jo estic preparat per donar-ho tot i després ja no dependrà de mi”, va assegurar el pivot del MoraBanc.

Sané va explicar que durant l’estiu ja va tenir opcions de venir a Andorra, i malgrat que finalment va sortir endavant el projecte a Itàlia, això el va portar a agafar l’oferta del MoraBanc per a aquests dos mesos. “A Andorra estaven interessats per agafar-me quan acabés el contracte amb el Reggio i els esdeveniments m’han portat aquí”, va remarcar. El jugador podrà debutar demà mateixa contra el San Pablo Burgos, per la qual cosa s’haurà d’adaptar ràpidament als sistemes tàctics de Joan Peñarroya. “De moment estic observant. De totes maneres no he vingut a revolucionar el que hi hagi. Jugo d’una manera específica i he vingut per aportar tot el que pugui a l’equip”, va exposar el recent incorporat, que ja era plenament conscient del que en volia l’entrenador. “Intensitat defensiva i jugar el meu joc. Tinc qualitat en el tir i també em desplaço ràpid per ser un jugador gran. Vol que esdevingui un jugador més”, va assenyalar el francès.

Tot i que tindrà un procés d’adaptació a l’equip, físicament arriba en condicions òptimes. “No tinc cap problema físic, estic en forma i llest”, va dir. Prova d’això són els 13 punts, 5 rebots, i 23 de valoració en 20 minuts en primer duel del Top-16 de l’Eurocup del Reggio Emilia contra el Limoges de dimarts passat.

Un altre dels aspectes que l’han atret del MoraBanc és el seu amic Andrew Albicy, amb qui va coincidir molts anys al París Levallois. “Ajuda saber que hi ha algú que conec bé aquí. Conec l’Andrew des dels 16 anys i ara en tinc 27”, va indicar Sané, que hi va afegir que “pel que he vist fins ara amb la resta de companys hi ha un bon ambient, tothom riu i penso que tot anirà bé aquí”. Abans de venir, el nou pivot li va demanar consell al seu compatriota. “Em va dir que Andorra era un lloc tranquil i bo per viure. I pel que fa a l’afició, que hi ha un bon ambient i que l’equip és molt seguit”, va assenyalar.

Sané coneixerà demà l’afició i a la inversa, en un duel que suposarà el retorn de Thomas Schreiner al Poliesportiu i en què les aspiracions de Copa estaran en joc.

ABONAMENTS

Segona volta per 99 euros

El MoraBanc Andorra va treure ahir a la venda els abonaments per a la segona volta de la Lliga Endesa i els play-off, en cas de classificar-se, amb l’objectiu de seguir captant seguidors i mantenir el creixement de la massa social del club. Els preus, segons la zona, són de 99, 160 i 245 euros, i a més el partit contra el Barça Lassa, el darrer de la primera volta (21 de gener, 18.30 h), estarà a meitat de preu.

Landing Sané aterra amb la voluntat de quedar-se a l'equip

tracking