esquí de muntanya

Gerber Martin i Sophie Dusautoir s'imposen a la 3 Fronteres

Gerber Martin i Sophie Dusautoir s'imposen a la 3 Fronteres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector de Grau-Roig de Grandvalira va acollir diumenge la segona cursa de la Park Piolets Copa d’Andorra d’esquí de muntanya amb la disputa de la 3 Fronteres MoraBanc. La cursa va tenir la presència d’uns 150 participants entre les categories sènior, júnior, cadet i infantil.

Entre els absoluts, que havien d’afrontar un recorregut amb 700 metres de desnivell i final al pic de Montmalús, Gerber Martín va ser el més ràpid amb un temps de 35’33”76, i va estar compartint podi amb els seus companys a l’equip nacional que disputen el Campionat del Món, Jordi Solé, que va finalitzar en segona posició, i Xavi Areny, que va ser el tercer classificat. Pel que fa a la cursa femenina, la vencedora va ser Sophie Dusautoir, que va repetir el triomf de la primera cita del campionat amb una marca de 43’13”18. Maria Fargues i Lorena Ledesma van completar les posicions d’honor.

La següent cursa de la Park Piolets Copa d’Andorra serà la Font Blanca, que tindrà la prova vertical el 27 de gener a Arcalís, i la vertical el 28 de gener a Arinsal.

tracking