Bàsquet

Przemek Karnowski estarà cinc setmanes de baixa

Problema important d’efectius per al MoraBanc, que es podria presentar a la pista de l’Obradoiro amb només dos interiors

Przemek Karnowski estarà cinc setmanes de baixaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra i les baixes van cada temporada donats de les mans, però segurament la relació no havia arribat a ser mai tan latent com fins ara. El problema de cara al partit de demà a la pista del Monbús Obradoiro, en què es juguen gran part de les opcions de ser a la Copa del Rei, pot ser tan greu que Joan Peñarroya podria afrontar el matx amb només dos jugadors interiors naturals del primer equip.

Ahir, el club va anunciar el que ja es temia, que Przemek Karnowski estaria un temps llarg de baixa. Finalment, serà un període mitjanament raonable de cinc setmanes després que alguns presagis apuntessin a un temps de baixa superior. El polonès es va fer un trencament parcial del lligament peroneoastragalí anterior i un esquinç del lligament deltoide del turmell dret dimecres en el duel contra el Darussafaka Istanbul, per la qual cosa s’afegeix a la infermeria amb Beqa Burjanadze, que té per dos o tres mesos més, i Chris Copeland, que no se l’espera fins d’aquí a tres setmanes com a mínim. El problema d’efectius, però, va més enllà, ja que Moussa Diagné, que va acabar el duel d’Eurocup amb el bessó tocat, és seriós dubte per demà, igual que Andrew Albicy. Tots dos no estan descartats, però la probabilitat que juguin és baixa. Això deixaria Oliver Stevic i John Shurna com a únics interiors disponibles demà, la qual cosa obligaria Vlado Jankovic a fer tasques de quatre, com ja ha fet aquest curs, a més d’agafar un reforç del sènior B. Si els pitjors pronòstics es compleixen, només hi haurà vuit homes del primer equip a Santiago.

tracking