Motociclisme

España presenta a Andorra el projecte ambiciós de Gas Gas

España presenta a Andorra el projecte ambiciós de Gas GasXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dia després de l’anunci oficial del seu fitxatge per Gas Gas, Cristian España va ser ahir al local comercial de la marca a Andorra per presentar el que va definir com un “projecte ambiciós”. L’andorrà va explicar que havia sortit la possibilitat de formar part d’un equip oficial per al Dakar de manera sobtada a finals de setembre i que en qüestió de dies s’ha hagut d’adaptar a una nova moto. “Tot ha estat a última hora. S’ha intentat treballar el millor possible, però preparar un Dakar en tan poc temps és complicat”, assenyalava España.

No obstant això, els avantatges de signar per Gas Gas són molt superiors als inconvenients. “Tinc un material amb l’últim que hi ha, un equip al dar­rere que em dona suport dia rere dia, un mecànic per a mi, un metge, un osteòpata...”, exposava l’andorrà, que va demanar una excedència a la policia per dedicar-se exclusivament al motociclisme.

España viatjarà cap a Lima el dimarts 2 a la tarda, quatre dies abans de la sortida. “Les dunes no són el meu plat fort, però intentaré rodar fort des del primer dia. Hem de sortir a fer-ho bé per poder estar al davant, és a dir entre el 10è i el 20è”, valorava un España que té el clar objectiu d’acabar i, a més, millorar el 21è lloc de l’any passat.

tracking