Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Harry Kane, màxim golejador del 2017

Va anotar un hat-trick a la victòria del Tottenham sobre el Southampton
Harry Kane celebra un dels gols aconseguits ahir contra el Southampton.

Harry Kane, màxim golejador del 2017

Harry Kane celebra un dels gols aconseguits ahir contra el Southampton.

Actualitzada 27/12/2017 a les 07:12
El dia de Sant Esteve és dia de futbol a Anglaterra, on totes les categories disputen el tradicional Boxing Day. El gran protagonista d’ahir va ser el davanter del Tottenham Harry Kane, que va marcar tres dianes a la victòria del seu equip sobre el Southampton per 5-2, i es converteix en el màxim golejador del món l’any 2017. L’atacant anglès ha finalitzat els dotze mesos amb un total de 56 gols (49 amb el seu club i 7 amb la selecció d’Anglaterra), i ha superat en l’últim moment Leo Messi, que liderava aquesta estadística gràcies a les seves 50 dianes amb el Barça i 4 amb Argentina. El tercer esglaó del podi l’ocupen de manera compartida Cristiano Ronaldo, Cavani i Lewandowski amb 53 gols.
La gran sorpresa del Boxing Day va produir-se a Old Trafford, on el Manchester United de José Mourinho no va passar de l’empat contra el Burnley. Els visitants van situar-se 0-2 al davant, però dues dianes de Jesse Lingard (l’última al temps afegit) van situar el 2-2 final al marcador, i els Red Devils van poder salvar un punt que els deixa a 12 punts del Manchester City de Guardiola, que juga avui a partir de les 20.45 hores contra el Newcastle.
La tercera plaça l’ocupa el Chelsea, que ahir va desfer-se del Brighton per 2-0 gràcies als gols de Marcos Alonso i Álvaro Morata. De la seva banda, el Liverpool va golejar a casa el Swansea per 5 a 0 amb dianes de Coutinho, Alexander-Arnold, Oxlade-Chamberlain i Firmino en dues ocasions. Els de Jurgen Klopp ocupen a hores d’ara la quarta posició, amb 38 punts.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts