Joan Peñarroya

“És un triomf important”

“És un triomf important”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va voler remarcar el pes que tenia la victòria contra el RETAbet Bilbao Basket després d’una dura setmana amb doble derrota que deixava tocada la plantilla. L’equip, però, es va saber imposar mentalment a aquest factor i a l’afegit que faltava una peça important com la d’Andrew Albicy, i va treure una bona victòria. “Estem contents per la victòria. Veníem d’una setmana complicada i avui era un partit important. Al final ens emportem un triomf important, merescut, patit, com ho són tots, i ara toca gaudir i preparar-nos per al proper duel”, exposava el tècnic del MoraBanc.

L’egarenc va ressaltar la bona feina en equip, amb més de sis jugadors amb dobles dígits en anotació, a més de la gran actuació de David Jelínek. “M’alegro que Jelínek hagi tingut un partit amb brillantor, i això espero de l’equip. Hem de funcionar com a tal, un dia estan forts uns i un dia uns altres. Necessitem de tots i de tot­hom”, comentava.

Sobre les opcions de Copa del Rei, que es troba a una victòria quan falten quatre duels, el tècnic va assenyalar que “estem allà, però segurament per anar-hi hem de guanyar tots els partits d’aquí al final de la primera volta”.

EL RIVAL

“Andorra ha merescut guanyar”

Veljko Mrsic. L’entrenador del Bilbao va lamentar el final dels seus i va acceptar que la victòria va ser merescuda per al MoraBanc. “Hem vist un partit molt interessant fins als últims tres minuts. Andorra ha merescut guanyar i nosaltres no hem defensat bé. Els darrers cinc minuts hem fet errades que en un camp com aquest no et perdonen. Hem perdut tres pilotes seguides i tres rebots ofensius, i allà s’ha acabat el partit”, va exposar Mrsic, que respecte a la boja actuació arbitral va afegir que “no m’agrada parlar d’àrbitres”.

tracking