Cristian i Viladot donen els tres punts a l'FC Andorra a Valls

L’FC Andorra va guanyar ahir per 1-2 al camp de la UE Valls en el duel ajornat el passat 1 d’octubre pels fets ocorreguts a Catalunya durant el referèndum d’autodeterminació. En el partit pont entre l’etapa de Marc Castellsagué i l’arribada al gener de Candi Viladrich, el conjunt dirigit avui de manera interina per Eloy Casals va endur-se els tres punts del camp del cuer en un matx que va acabar decidint-se a la primera meitat, quan es van fer els tres gols, però que va tenir emoció fins al final, ja que els locals van tenir en les botes de Giró l’empat al minut 93, però l’intent de vaselina va tocar al pal, i després a la cara de Ferran Pol per acabar portant el triomf cap al Principat.

Cristian Martínez va aprofitar una passada a l’espai de Ricard Fernàndez per obrir el marcador al minut 19 amb una excel·lent definició amb la cama esquerra, però l’alegria va durar poc perquè només cinc minuts després, el conjunt tarragoní va aconseguir igualar el partit a la sortida d’un córner en una errada defensiva en el marcatge de l’FC Andorra, que va deixar rematar sol a l’àrea petita a un metre de la línia de gol al futbolista vallenc Òscar.

Amb l’empat, la UE Valls va fer un petit pas endavant, però les ocasions seguien sent andorranes, fins que al minut 44 Aleix Viladot va caçar una pilota morta a la frontal de la petita i va enviar l’esfèrica a l’escaire. A la represa, l’FC Andorra hagués pogut sentenciar el matx amb dues accions ofensives, però van ser els locals els que van portar el pes del joc a la recerca d’un empat, o de la primera victòria de la temporada, però sense cap acció clara a banda del tir final a la fusta.

Amb aquesta victòria, l’FC Andorra tanca l’any situat en setena posició a la classificació, amb 23 punts, pendent, això sí, de dos duels que encara s’han de decidir. Un a la gespa, el que es va suspendre per la neu contra el Vila-seca, i un altre als despatxos, quan el comitè de la Federació Catalana de Futbol decideixi si dona a l’FC Andorra els tres punts del partit contra el Borges Blanques, arran de la denúncia que va presentar l’entitat tricolor perquè els lleidatans van fer els cinc canvis en quatre aturades, i no en tres com diu el reglament.