Automobilisme

Albert Llovera es recupera de l'operació a la mà dreta

Decidirà si corre totes les proves de les GSèries en funció del procés

Albert Llovera es recupera de l'operació a la mà dretaTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va ser intervingut dimecres passat a Barcelona de la mà dreta. No és la que li impedirà participar al Dakar el proper mes de gener, sinó la que li va propiciar problemes aquest estiu arran d’una infecció que el va tenir ingressat dues setmanes a l’hospital. L’operació que va fer el doctor Xavier Mir consistia a obrir el tendó. El pilot va afirmar que “ha anat tot bé, i en principi està tot solucionat i tot just ara començo la recuperació”.

La intervenció de dijous a Barcelona va fer que Llovera avancés un dia la prova que havia de fer al circuit d’Andorra amb el cotxe que portarà a les Crèdit Andorrà GSèries, que la va acabat fent dimecres i de la qual va acabar força satisfet: “mai havia corregut allà i va anar força bé. L’únic que la pista no estava en gaire bones condicions perquè havia acabar de ser el Trofeu Andros, i a més estava nevant, feia vent i boira”, i va afegir que estava satisfet “perquè havíem tingut algun problema amb els comandaments que vam poder solucionar allà mateix”.

Ara està pendent de la recuperació de la mà per saber si correrà totes les GSèries o si comença més endavant, ja que admet que “primer s’ha de curar bé, i després muscular perquè el que hi havia afectat era el tendó”.

tracking