Esports de neu

Lluís Marín millora però es torna a quedar sense final

Finalitza la qualificació en 34a plaça, a cinc centèsimes de passar

Lluís Marín millora però es torna a quedar sense finalLAURENT SALINO / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín continua amb el seu retorn complicat a la competició després d’haver hagut de passar pel quiròfan i tampoc va poder classificar-se per a la final a la tercera Copa del Món de la temporada, que es va disputar ahir a Cervinia (Itàlia). El surfista de neu va finalitzar la qualificació en 34è lloc, a només 0”05 de la 32a plaça que li hauria donat la possibilitat de disputar avui la final.

A la primera baixada, Marín va marcar un temps de 48”19, mentre que a la segona el seu registre va ser de 48”14, insuficient per accedir a la final. La Copa del Món s’atura ara fins al 2018 i la següent prova per a l’esportista del Principat serà del 19 al 21 de gener a Erzurum, Turquia.

Qui sí que va tenir bones notícies ahir, en canvi, va ser Carmina Pallàs, ja que va convertir-se en la primera esquiadora del país a sumar punts en descens a la Copa d’Europa. La prova va ser a Val di Fassa-San Pellegrino, i va finalitzar en un 30è lloc que li serveix per sumar un punt a la competició continental. I Cande Moreno va ser la 35a a la mateixa cursa, a 0”37 dels punts.

A més, Joan Verdú va ser 27è al supergegant de la Copa d’Europa de Reiteralm, a Àustria.

tracking