Bàsquet

Falta de consciència

El president del MoraBanc Andorra fa autocrítica sobre l’actitud dels jugadors després de l’eliminació a l’Eurocup

El Vallnord-Pal-Arinsal, nou col·laborador oficial del MoraBanc Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mai de la vida et pot fer fora de l’Eurocup un equip que ja està eliminat i no s’hi juga absolutament res, tret de l’honor davant la seva afició. A la ciutat de l’amor al Bàsquet Club MoraBanc Andorra li va mancar, entre d’altres, molta ambició. Les coses pel seu nom. Els del Principat es van quedar la nit de dimecres amb un pam de nas, després de perdre als dominis del Levallois Metropolitans de París. Fins i tot el capità i/o potent veu interna del vestidor, Oliver Stevic, no va dubtar a confessar que durant alguns trams calents i igualats de l’enfrontament els jugadors van transmetre com que la cosa no anava amb ells.

De la seva banda, el president de l’entitat, Gorka Aixàs, ahir en un acte de patrocini al sector de Pal de Vallnord va coincidir a dir que “sí que és cert que va fer la sensació que no eren gaire conscients que s’estaven disputant el ser o no conjunt del Top-16”. És a dir, un toc d’atenció en tota regla amb tot el sentit del món per part de la màxima autoritat del club. Segurament, els homes de Joan Peñarroya van saltar al parquet del Palais des Sports Marcel-Cerdan una mica tocats per l’ajustada victòria del màxim rival, el Fiat Torí Auxilium, a la pista del líder fins aleshores imbatut a casa, el Darussafaka Istanbul. Aixàs, també va citar aquest fet, tot assegurant que “el resultat que vam saber just abans no ens va ajudar”. No obstant això, va deixar clar que “si n’érem de conscients, en qualsevol cas no ho vam posar en pràctica, perquè ens jugàvem la continuïtat i no vam tenir el to necessari per afrontar un duel tan transcendental”. I hi va afegir: “Sabíem que el noranta per cent de les nostres opcions passaven per vèncer a França.”

En relació amb el balanç oficial de les actuacions del MoraBanc al llarg del certamen continental (cinquè del grup A amb tres triomfs i sis desfetes, a falta de la darrera jornada) va comentar que “en calent es fa difícil realitzar-ne un d’apropiat, així que el farem més acurat passades unes setmanes. La derrota cou i ens deixa un sentiment de decepció, però ens servirà amb vista al futur”.

EN UN PUNY PER ALBICY

Aquesta temporada la infermeria del MoraBanc Andorra treu fum i a terres franceses va caure lesionat el menut Andrew Albicy. L’expedició va tornar ahir al país i el gal avui passarà proves per determinar l’abast de la lesió muscular. No pinta gens bé.

CONTRA EL BARÇA, EL PARTIT VALLNORD-PAL ARINSAL

Vallnord-Pal Arinsal passa a ser un dels col·laboradors oficials del Bàsquet Club MoraBanc Andorra fins a final d’aquesta temporada. El president de l’entitat, Gorka Aixàs, i el director del domini, Josep Marticella, van compartir ahir una baixada simbòlica esquiant i, posteriorment, es va procedir a la signatura dels documents. Una aliança molt important per a les dues parts i, per exemple, el duel de la Lliga Endesa del 21 de gener a casa entre els tricolors i l’FC Barcelona Lassa estarà denominat com el partit Vallnord-Pal Arinsal, amb sortejos i altres sorpreses. A més, serà la primera marca andor­rana que tindrà lloc al LED televisiu de les cistelles.

Falta de consciència

tracking