Futbol

Els camins de Marc Castellsagué i l'FC Andorra, millor per separat

Ni l’exentrenador ni el club s’expliquen sobre la rectificació de la marxa per “falta d’entesa” a “mutu acord”

Marc Castellsagué deixa l'FC Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra ahir de matinada va fer un pas enrere via el compte oficial de Twitter sobre la marxa de l’entrenador, Marc Castellsagué. Pels volts de les nou de la nit de dimarts es va parlar de “la falta d’entesa existent amb la directiva i els jugadors”, mentre que posteriorment això es va modificar al ja famós “mutu acord” entre totes les parts per efectuar la rescissió del contracte del barceloní i del segon, Peter Muñoz.

El president tricolor, Albert Fer­ré, i els membres de la junta directiva van continuar amb el vot de silenci quant a paraules al respecte, mentre que Castellsagué va reunir els mitjans de comunicació per llegir un comunicat totalment pla pel que fa al tema candent. Abans de començar va deixar clar, per a relativa sorpresa dels presents, que “no respondré a cap tipus de pregunta, ja que l’Andorra tampoc ha fet declaracions”. I hi va afegir, en boca dels dos protagonistes, que estan “contents amb els resultats aconseguits i el tracte humà que hem mantingut. Estem molt agraïts a la junta i la plantilla i desitgem el millor per a tots”.

Realitat paral·lela

L’FC Andorra no va publicar la primera piulada per inspiració divina. Tenia els seus motius per dur-la a terme, tot i que probablement per no crear conflictes la va rectificar. I és que fa aproximadament un mes i mig la directiva encapçalada per Ferré va donar un toc d’atenció a Marc Castellsagué, perquè canviés algunes actituds en general, tant amb els futbolistes que entrenava com amb membres del club. Que quedi clar que no es tractava de falta de respecte, sinó de desavinences i xocs per la manera de treballar. Finalment, aquest canvi no es va produir al gust dels sol·licitants i després del matx ajornat de la jornada 1, disputat contra Les Borges Blanques el 8 de desembre, els esportistes van saber que el relleu a la banqueta seria, pròximament, una realitat.

Val a dir que en relació amb el vincle entre tècnics i jugadors, va mancar comunicació entre ambdues bandes i com succeeix a tants equips d’aquestes categories, en aquest cas primera catalana, molts van perdre la confiança en l’entrenador i estaven desmotivats. En definitiva, per al creixement de tothom millor separar els camins.

Nou entrendaor

Eloy Casals agafarà les regnes del Futbol Club Andorra de manera interina i tant és així que dirigirà el xoc de dissabte a casa del Valls i se’n tornarà al seu juvenil. El pas de Casals serà efímer, arran que el nou entrenador està quasi tancat i és de fora del país.

Els camins de Marc Castellsagué i l'FC Andorra, millor per separat

tracking