Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Lionel Messi, optimista per al clàssic

L’argentí pren la paraula en aixecar els premis Pichichi i Alfredo di Stéfano
El jugador argentí del Futbol Club Barcelona Lionel Messi amb els dos premis.

Lionel Messi, optimista per al clàssic

El jugador argentí del Futbol Club Barcelona Lionel Messi amb els dos premis.

Actualitzada 19/12/2017 a les 07:12
Lionel Messi va rebre ahir el premi Pichichi que entrega el diari espanyol Marca, gràcies als 37 gols que va fer en 34 partits de la Lliga espanyola la temporada 2016-2017. A més, va fer-se amb el trofeu Alfredo di Stéfano com a millor jugador del certamen espanyol. El davanter argentí del Futbol Club Barcelona no acostuma a fer declaracions, encara que no se’n va poder escaquejar. En relació amb el clàssic de dissabte vinent es va mostrar optimista tot assegurant que “seria ben maco acomiadar l’any amb una victòria i passar un Nadal feliç”.
Ara bé, l’astre argentí va deixar clar que “és important guanyar i més a casa de l’etern rival, tot i que quedarà molta Lliga per disputar”. També va parlar de l’albiceleste confessant que una final al Mundial de Rússia del 2018 entre Argentina i Espanya “suposaria no sé si un duel somiat. No obstant això, significaria quelcom increïble gaudir d’una una altra vegada”. Jan Oblak, porter de l’Atlètic de Madrid, va ser premiat amb el Zamora, Iago Aspas va aixecar el Zarra com a màxim golejador nacional, a José Luis Mendilibar (Eibar) i Gaizka Garitano (Leganés) els van reconèixer la tasca d’entrenadors, i finalment l’àrbitre més ben valorat va esdevenir Martínez Munuera.
D’altra banda, Àngel María Villar, suspès durant un any com a president de la Federació Espa­nyola de Futbol, va oferir una roda de premsa que es va allargar 90 minuts per defensar-se en relació amb el tema que Espanya podria quedar-se fora del pròxim Mundial. Va assegurar que si això succeeix serà “per culpa del Consell Superior d’Esports”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts