Fins a cinc pals priven el Barça d'una golejada d'escàndol (4-0)

Luis Suárez va ser un dels més destacats del matx d'ahir.

Actualitzada 18/12/2017 a les 07:09
El Futbol Club Barcelona va superar per 4 a 0 el Deportivo de la Corunya a la jornada 16 de la Lliga espanyola, però aquest ampli marcador podria haver estat encara més contundent, arran que els d’Ernesto Valverde van estavellar fins a cinc vegades la pilota al pal. Lionel Messi no va tenir, ni de bon tros, la seva nit, ja que va veure com tres xuts en diferents jugades es quedaven quasi en gol i, a més, va errar un penal. Per la seva part, Jordi Alba i un inspirat Luis Suárez alhora van topar amb la fusta a les acaballes del duel.
Els gallecs van començar ben plantats al terreny de joc, defensant amb claredat i incomodant el Barça. Ara bé, una passada aèria des de la frontal va trobar Messi tot sol dins de l’àrea petita i l’astre argentí va habilitar Suárez perquè aquest obrís la llauna al minut 30. Mentre a poc pel descans, Paulinho Bezerra va tornar a sorprendre posant-se en modus golejador perforant la porteria rival. Només engegar la segona meitat, als homes que dirigeix Cristóbal Parralo els va caure un altre gerro d’aigua freda, quan van encaixar la tercera diana, obra també de l’uruguaià, a passada de Sergi Roberto.
Al 75, Paulinho va fer el quart i el seu sisè en Lliga. Finalment, cal destacar un altre gol fantasma –de Luis Suárez– que hauria d’haver pujat al marcador i la lesió muscular que va patir Paco Alcácer a l’inici havent-se de retirar de la gespa. Segurament serà baixa per al clàssic de dissabte vinent al Santiago Bernabéu.