esquí Alpí i de fons

Primer podi del curs per a Gutiérrez

L’andorrana acaba segona l’eslàlom paral·lel de la Copa d’Europa de Kronplatz

Primer podi del curs per a GutiérrezFAE

Mireia Gutiérrez va aconseguir ahir el seu primer podi de la temporada a l’eslàlom paral·lel de la Copa d’Europa de Kronoplatz (Itàlia). La competició va consistir en una mànega de qualificació al matí, en la qual va ser 27a en la qualificació (es classificaven les 32 primeres) i després, a la tarda, es feia la cursa del paral·lel, en què s’havien d’anar superant rondes. L’andorrana va guanyar rondes fins acabar en la segona posició. “Estem supercontents. Ha sabut reaccionar molt bé a la mànega del matí. Això demostra que tot està al cap i que pot estar al davant sempre”, va comentar el tècnic de l’esquiadora, Roger Vidosa. En aquesta prova també hi era present Àxel Esteve, que no va poder finalitzar la primera mànega del matí i no es va classificar per a les rondes de la tarda.

Per la seva part, Marc Oliveras va disputar ahir la prova de descens de la Copa del Món a Val Gardena (Itàlia), la qual no va poder finalitzar. L’andorrà era 68è al quart punt intermedi, però just abans del final va patir una caiguda sense conseqüències. Carmina Pallàs també va disputar una Copa del Món de descens ahir, però a Val-d’Isère (França). L’andorrana, que hi anava amb l’objectiu d’obtenir experiència i tenir més rodatge al circuit mundial, va sortir de la pista i va quedar a fora poc després del primer pas intermedi, el qual va passar en la 42a posició.

Per altra banda, ahir també es van realitzar competicions en esquí de fons amb presència andor­rana. Irineu Esteve va finalitzar en 62a plaça la prova dels 15 quilòmetres patinador de la Copa del Món de Toblach (Itàlia). L’andorrà va quedar a 2’15’’ del primer en una cursa que comptava amb 90 corredors. Carola Vila, per la seva part, va competir en els 5 quilòmetres estil clàssic de la Copa d’Europa de St. Ulrich, en la qual va assolir la 19a posició d’entre 53 corredores.