motor sobre gel

Menys participants als Ice Gladiators del gener

El president de la federació, Josep Puntí, explica que seran només 15 per l’‘overbooking’ que hi ha al circuit del Pas

Menys participants alsIce Gladiators del generFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba la neu, el fred i quant a esdeveniments esportius sobre gel també els Ice Gladiators, que compliran la tercera edició a partir del mes de gener de l’any que ve. Únicament hi haurà quinze participants (el curs passat, vint) i el president de la Federació Motociclista d’Andorra, Josep Puntí, va dir que per una qüestió d’overbooking al traçat: “és el que més bé s’adapta pel que fa a la gestió del circuit del Pas de la Casa”. I hi va afegir que “també s’hi disputen les GSeries i hem de ser bastant curosos i sostenibles en relació amb la pista”.

Seran un total de cinc cites (els dies 10, 15, 17, 24 i 31) i totes començaran a les 20.30 hores amb els entrenaments lliures i acabaran sobre les 22.00. Dins de cada cita es correran entre dues o tres curses d’uns 10 minuts, ja que “els pilots no poden aguantar més estona a temperatures extremes com set graus sota zero”, va indicar Puntí. El campió del curs passat, Nil Solans, en prendrà part, de la mateixa forma que ho faran el més benjamí de tots els participants, Jordi Raposeiras, i Xavi Cardelús. El resident de MotoGP Álex Rins podria tornar-hi.

EL TROFEU ANDROS ARRENCA AVUI SENSE CAP PARTICIPANT ANDORRÀ

El circuit del Pas de la Casa acull a partir d’avui per 23a vegada el Trofeu Andros, que aquest any no comptarà amb cap competidor andorrà entre els participants, a diferència de l’edició passada, en la qual hi van prendre part Xavi Espanya, Àlex Antor i Dani Fontanet en motos.

L’acció arrencarà aquesta tarda pels volts de dos quarts de quatre amb els primers entrenaments lliures, mentre que a partir de les cinc començaran les sessions de qualificació. Les finals seran al vespre, amb el plat fort, la superfinal de categoria Elit Pro, programada per a les 22.10 h.

tracking