surf de neu

Maeva Estévez es lesiona de gravetat

El mal estat de la pista de Val Thorens li provoca un trencament al genoll

Maeva Estévez es lesiona de gravetatFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Males notícies per a la Federació Andorrana d’Esquí. Maeva Estévez es va trencar ahir el lligament encreuat anterior del genoll esquerre durant els entrenaments de la Copa del Món de boardercross de Val Thorens. El mal estat de la pista francesa va ser el causant de la lesió que va patir l’andorrana, que a falta de confirmar-se en les proves que es farà els propers dies a Andorra es perdrà la resta de la temporada.

La lesió es va produir en la segona baixada de la sessió, després d’una primera en què ja va notar una molèstia. La corredora del Principat va patir un dolor en la recepció d’un salt i a conseqüència del mal va caure. Tot i això, Estévez es va poder aixecar i arribar fins a baix, però va ser aleshores quan es va adonar de la gravetat de la lesió en no respondre-li el genoll a la frenada. “Al salt me n’he anat una mica lluny i això no ajuda, però penso que si la pista hagués estat bé, amb la mateixa errada, no hauria rebut tant. És una pista perillosa que està molt mal construïda”, va criticar la rider.

Les queixes d’Estévez es van estendre entre tots els participants. De fet, no va ser l’única damnificada pel mal estat de la pista. Dimarts es van lesionar fins a tres surfistes i ahir, a més de l’andorrana, la campiona olímpica a Sotxi 2014, la txeca Eva Samkova, també va patir una lesió.

ESTEVE, LLUNY DELS PRIMERS A LA COPA D'EUROPA

Axel Esteve va disputar ahir un eslàlom de Copa d’Europa a la localitat italiana d’Obereggen. Una errada durant la baixada el va deixar fora dels 60 millors, que accedien a la segona mànega, amb un temps de 57’’97, que era uns sis segons més lent que el més ràpid, el croat Matej Vidovic, que es va acabar adjudicant el primer lloc a la segona baixada.

Per altra banda, ahir també es van realitzar els entrenaments de la Copa del Món de descens a Val Gardena (Itàlia), on demà es disputarà un supergegant i dissabte un descens. A la cita hi eren Marc Oliveras i Matías Vargas, que van registrar el 86è i 91è millor temps, a 4’’21 i 6’’25 del primer, respectivament.

tracking