Automobilisme

Compte enrere al Circuit d'Andorra per a l'Andros

Compte enrere al Circuit d'Andorra per a l'AndrosFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit d’Andorra, al Pas de la Casa, acollirà aquesta setmana el Trofeu Andros per 23a temporada consecutiva. Tot i que el retorn de la competició per a aquest any va estar en dubte en algun moment per les dificultats econòmiques i el caràcter deficitari d’aquesta prova, els cotxes rodaran al traçat del Principat tant divendres com dissabte, a l’única cita del calendari que es disputa fora del ter­ritori francès.

L’activitat al Pas de la Casa s’iniciarà divendres a partir de les 17.00 hores, quan els pilots de les diferents categories del certamen tinguin la primera presa de contacte amb el circuit, i el punt fort serà a partir de les 20.45 hores, quan comencin a disputar-se les finals. La jornada de diumenge s’iniciarà a les 15.30 hores, mentre que les curses del segon dia de competició se celebraran a partir de les 19.50 hores.

El Trofeu Andros 2018 arribarà al país amb quatre categories (Elite Pro, Elite, Enedis i AMV Cup) que han iniciat la competició amb igualtat màxima a les curses celebrades fins al moment a Val Thorens i Alpe d’Huez. La cara negativa serà l’absència de Jean Philippe Dayraut, vencedor de 59 curses i de sis títols del Trofeu Andros.

tracking