Igualtat entre UE Engordany i Vall Banc a la classificació

El fins ahir líder va empatar a un gol contra l’Inter Escaldes mentre que els colomencs van superar el Lusitans per 5 a 3

Igualtat entre UE Engordany i Vall Banc a la classificacióFAF

La 12a jornada de la Lliga Multisegur Assegurances, disputada ahir, va portar un canvi a la part alta. L’empat de la UE Engordany, el líder en solitari fins ahir, contra l’Inter Club d’Escaldes, sumat al triomf del Vall Banc Santa Coloma, va propiciar que ara tots dos comparteixin el lideratge amb 26 punts.

Vall Banc i Lusitans van obrir la jornada amb un partit boig que va acabar 5 a 3. Els de Richard Imbernón guanyaven 2 a 0 en només 15 minuts, però el Lusitans no va claudicar i va empatar el partit a dos al minut 26. Però a la represa, amb un jugador menys des del 40, no va poder fer res i va veure veure com el Vall Banc sentenciava el matx (5 a 3 final).

Al derbi escaldenc va ser l’Inter Escaldes qui va començar donant la sorpresa gràcies a una diana de José Antonio Aguilar que l’avançava a l’electrònic, però la UE Engordany va poder reaccionar i va fer el gol de l’empat gràcies a Mario Spano a la segona meitat.

En tercera plaça segueix el Tic Tapa Sant Julià, que ahir va desfer-se sense excessives complicacions de la Penya Encarnada, que segueix cuera sense haver puntuat encara, per 0 a 4. Kiko, Villanueva, Noah i Lucas van ser els autors dels gols lauredians, que segueixen perseguint els dos colíders de la competició.

I la UE Santa Coloma va endur-se el duel de la part baixa contra l’FC Encamp amb una golejada contundent per 5 a 0. L’equip dirigit ahir per Roger Culleré va avançar-se ben d’hora amb un gol de Miguel Ruiz al minut 6 i a la segona part va sentenciar el partit. Amb aquest triomf, els groc-i-negres recuperen posicions i se situen a només un punt dels llocs que donen accés al play-off per al títol.