Joan Peñarroya

“Ens havíem d'aferrar com fos”

“Ens havíem d'aferrar com fos”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra va guanyar per primera vegada a la pista del Delteco Guipúscoa Basket i l’entrenador, Joan Peñarroya, el cos tècnic, la plantilla i el director general, Francesc Solana, radiaven alegria. Tots s’havien tret un gran pes de sobre. El tècnic no va dubtar a dir que “no ha estat el nostre millor matx com a visitants, però teníem molt clar que ens havíem d’afer­rar com fos”. El rival va estar a res de trencar el partit i marxar en el marcador, però els jugadors del Principat no ho van permetre. Sobre l’actuació de la KDS (Karnowski, Diagné i Stevic) va assegurar que “ens ha costat trobar el nostre joc interior, l’estabilitat ens l’ha donat l’Oliver i tant el Moussa com el Karnowski han quallat un bon treball, encara que sense brillantor”. I hi va afegir que en un moment en què s’havien de fer rotacions el polonès “ho ha fet força bé, tot i que tot plegat ha suposat una tasca d’equip”.

Pel que fa a un possible punt d’inflexió de cara a les properes sortides, l’egarenc va explicar que “ens tocava endur-nos un partit igualat fora de casa, ja que a Múrcia vam perdre fallant quatre tirs lliures, les pròrrogues de Badalona i València. Ara pensem en la tornada i a descansar”.

EL RIVAL

“El partit ha estat una ‘putada’ més”

Porfi Fisac. L’entrenador del delteco gbc va mostrar-se molt clar a la sala de premsa del San Sebastián Arena 2016 explicant que “el partit ha estat una putada més, em fot perquè m’agrada com juga l’equip”, tot i que “és cert que els nostres percentatges de 2 i de 3 no han sigut gens bons, encara que hem tingut moltíssimes oportunitats per tirar de manera còmoda i no només en el tram final de l’enfrontament”. Finalment, Fisac va assegurar que “el grup s’ha entregat i hi ha hagut jugadors que tot i no encertar han aportat bastant”.

tracking