Surf de neu

Lluís Marín tornarà a competir la setmana vinent

El corredor andorrà disputarà les tres Copes del Món del desembre

Lluís MarínARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín podrà assolir el seu objectiu i tornar a la competició aquest desembre. Serà en les tres cites de la Copa del Món previstes durant la setmana que ve i la següent a Val Thorens (França), el 12 i 13, a Montafon (Àustria), el 15 i 16, i a Cervinia (Itàlia), el 21 i 22. La decisió de confirmar el seu retorn ha estat presa després de veure la seva evolució i les seves sensacions en les últimes estades d’entrenaments.

El corredor ja comença a tenir un ritme com per poder disputar proves amb l’objectiu d’agafar rodatge per poder estar a un nivell òptim més endavant. “Les sensacions són bones perquè hi ha hagut una progressió prou gran en les últimes estades, perquè al principi estava molt lluny, però ara vaig millor”, exposava Marín, que hi afegia que “faig bons temps, però tampoc estic sent del tot estable. M’estan comptant les sortides, però després em defenso bé”.

Per tant, l’andorrà ja està deixant enrere la lesió a l’espatlla de manera significativa, fet que celebrava el director tècnic de la federació, Carles Visa. “En l’actualitat està bé físicament i tècnicament, però ens falta ritme i la millor manera d’entrenar-lo és fent aquestes curses”, exposava Visa.

tracking