bàsquet 3X3

La federació assegura el Qualifier per al juny del 2018

Comptarà amb el suport de Vall Banc i el comú d’Escaldes-Engordany

La federació assegura el Qualifier per al juny del 2018Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Bàsquet va presentar ahir l’acord de renovació del patrocini de Vall Banc un any més al programa de 3x3 que garantirà, juntament amb el comú d’Escaldes-Engordany, la celebració de l’European Qualifier per al pròxim 23 i 24 de juny. El president de la FAB, Manel Fernàndez, va assegurar que “aquest acord és una bona notícia per a tothom”. L’escenari del Qualifier del 2018 serà un altre cop la Plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, que és “un escenari ideal” per a Fernàndez. També va mostrar la seva satisfacció el conseller d’Esports del comú escaldenc, Jordi Vilanova, que va manifestar que “tant l’acord com la celebració del Qualifier és molt positiu, tant per al comú com per al conjunt del país”.

L’actual contracte per fer el qualificatori per a l’europeu acaba el 2018, i la FAB va anunciar que tenen la intenció de presentar una candidatura de tres anys més per al període del 2019-2021.

Pel que fa a les diferents competicions per al 2018, destaca la participació de la selecció femenina al Mundial de Filipines, i es buscarà la classificació als Jocs del Mediterrani de Tarragona, i als de la Joventut a Buenos Aires.

tracking