TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

automobilisme

Albert Llovera participarà a les Crèdit Andorrà GSèries

Competirà amb l’equip PCR Sport si s’acaba recuperant de la mà

Albert Llovera participarà a les Crèdit Andorrà GSèriesTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va anunciar a les xarxes socials que prendrà part a les Crèdit Andorrà GSèries si s’acaba recuperant de la lesió a la mà que el deixarà fora del Dakar. El pilot va haver de passar pel quiròfan el 9 d’octubre passat per solucionar els problemes al dit polze de la mà esquerra, i un mes després va anunciar que no podria prendre part del Dakar 2018 perquè no podria arribar al 100% físicament, tot i que la recuperació avançava bé.

Llovera va fer dos piulades a Twitter amb fotos del cotxe que portarà per anunciar que participarà a les Crèdit Andorrà GSèries: “sorpresa, em truca el meu equip de sempre PCR Sport perquè els visiti, i em trobo aquest aparell amb adaptació per quan tingui força a les mans. Sabeu quin aparell és? És un GiAND per competir sobre gel a les GSèries a Andorra. Espero que la mà tingui prou força en un mes, i els claus estiguin ben fixats per poder donar gas”. Si finalment Llovera pot córrer, ho farà a la categoria GSèries2, que queda reservada per als monoplaça GiAND.

Les Crèdit Andorrà GSèries 2018 tindran cinc proves, i la primera es farà el 3 de gener al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

tracking