TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

esquí / surf de neu

Gutiérrez millora en assolir el 14è lloc

L’esquiadora esvaeix dubtes després de la complicada estrena en Copa d’Europa

Gutiérrez millora en assolir el 14è lloc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va encetar ahir el segon eslàlom de la Copa d’Europa de Funesdalen (Suècia) i va poder rescabalar-se del mal resultat que va obtenir en l’estrena de la temporada, en la mateixa especialitat, dimecres passat. L’esquiadora andorrana va adjudicar-se la 14a plaça: a la primera mànega va romandre provisionalment 12a (51’’95), mentre que després de la segona va acabar amb un crono total d’1’42’’27. Va quedar a 1’’95 de la vencedora, l’alemanya Marina Wallner, i després d’aquesta cursa l’esportista va obtenir 18 punts. L’entrenador de la federació (FAE), Roger Vidosa, va manifestar que les dues mànegues “estan ben esquiades, tot i que ha faltat arriscar més en les línies i per tant està lluny del que realment pot assolir”.

D’altra banda, Àxel Esteve va finalitzar desè el primer gegant FIS de Geilo (Noruega). L’andorrà, amb un registre d’1’42’’66, es va situar a poc més d’un segon del guanyador, el germànic Julian Rauchfuss. Josh Alayrach va ser 32è, Àlex Rius, 59è, Albert Pérez, 71è, i Xavi Salvadores no va completar la segona mànega. El tècnic, Yago Antes, va confessar que “a l’Àxel li ha faltat l’ambició d’anar a guanyar”, i sobre la resta va afirmar que “encara els falta adaptar-se a aquesta neu tan freda”. A més, Cande Moreno, a la mateixa competició (en noies), va destacar com la millor del Principat en aconseguir el 19è lloc (1’51’’61), mentre que Carmina Pallàs la va seguir de prop, sent 21a, amb 1’51’’91. Clàudia Mijares i Xènia Rodríguez van acabar 46a i 69a, respectivament, i Zoe Ramírez no va finalitzar la primera mànega.

Marc Oliveras va prendre part també ahir en el segon entrenament oficial del descens de la Copa del Món de Beaver Creek (EUA) i avui Joan Verdú competirà en el supergegant. Finalment, en surf de neu Maeva Estévez va millorar dues posicions respecte a la primera cita de la Copa d’Europa de Pitztal. A Àustria va ser setena acumulant 180 punts.

tracking