Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Valverde critica la manca del VAR

El tècnic del Barça veu “absurd” que no hi hagi tecnologia a la Lliga espanyola
L'entrenador de l'FC Barcelona, Ernesto Valverde, en roda de premsa.

Valverde critica la manca del VAR

L'entrenador de l'FC Barcelona, Ernesto Valverde, en roda de premsa.

Actualitzada 29/11/2017 a les 06:41
Ernesto Valverde es va mostrar ahir crític amb la manca de tecnologia al futbol espanyol per ajudar en les decisions arbitrals. Tot va venir arran de l’errada arbitral del duel entre el València i el Barça a Mestalla, en què no es va concedir un gol legal de Messi. “És absurd que els que estan a l’última graderia vegin que la pilota entra i qui és a baix a la gespa, no”, va exposar el tècnic de l’FC Barcelona, que va comentar que des de la seva posició no va poder veure si la pilota entrava o no, però que es va adonar que era gol per la reacció dels jugadors. A més, va afegir que “és absurd que en una jugada tan important, en un partit que pot decidir moltes coses, l’àrbitre no ho vegi i ningú pugui dir-li res”.
Per aquest motiu, Valverde va reclamar la necessitat d’adoptar la tecnologia al més aviat possible. “Tenim la tecnologia a mà i funcionant en altres esports i altres lligues de futbol. Em sembla absurd que no la tinguem aquí”, va exposar amb fermesa.
El tècnic també va ser demanat per la ràpida recuperació d’Ousmane Dembélé, per la qual es va mostrar satisfet, malgrat que va rebaixar les expectatives que apuntaven que podria arribar per al clàssic del Santiago Bernabéu del 23 de desembre. “No puc dir que sigui impossible, però veig complicat que arribi a temps. La lesió ha estat molt greu, fa molt de temps que és de baixa i si hem d’esperar dues setmanes més ho farem. No volem arriscar”, va exposar Valverde, que no va descartar del tot la participació del jugador francès contra el Reial Madrid, però va deixar clar que hi ha poques opcions que jugui. Qui sí que ja pot tornar d’una lesió és Sergi Roberto, que ahir va rebre l’alta mèdica.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts