Bàsquet

Preocupació per l'actitud dels jugadors del MoraBanc B

L’equip encadena 10 derrotes seguides i no es descarten canvis a la plantilla per Nadal

Preocupació per l'actitud dels jugadors del MoraBanc BBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sènior B del MoraBanc Andor­ra ha arrencat la temporada de la pitjor manera, ocupant la darrera posició de la Lliga EBA C-B amb 0 victòries i 10 derrotes, gairebé totes contundents. El renovat projecte que van arrencar a l’estiu no està acabant de donar els fruits esperats i la direcció del club està mirant amb preocupació la situació del segon equip.

Principalment, l’actitud d’alguns dels jugadors està cridant l’atenció, fins i tot més que les desfetes. “Estem preocupats, més que pels resultats, per l’actitud dels jugadors. Estem posant més èmfasi ara mateix que tots ells recuperin la confiança. Hi ha alguns jugadors el rendiment dels quals no està sent el que esperàvem i això ha afectat”, explica Francesc Solana.

L’entitat tricolor no vol veure com el seu filial baixa a Copa Catalana, ja que “l’ideal és tenir-lo on el tenim ara”, a EBA. “El nivell de l’equip no és de 0-10, això ho tenim tots clar”, exposa el director general del club. La joventut, inexperiència i la plaga de lesions, que “ens ha massacrat l’últim mes i mig”, han sumat per tenir la mala dinàmica, però ja es vol mirar endavant. “Hem d’intentar ajudar els joves a fer aquest pas de ser responsables davant les dificultats”, assenyala Solana.

El club no descarta fer canvis a la plantilla de cara al Nadal. “Hi ha una bona aturada i l’equip haurà de començar de zero. Veurem si fem alguna incorporació o si algun dels jugadors joves que tenim de fora marxa perquè no compleix les expectatives”, indica. El que queda clar és que el tècnic, Èric Bartolomé, continuarà perquè “és inqüestionable.”

L'INFANTIL GROC DEL MORABANC JUGARÀ LA FASE PRÈVIA DE LA MINICOPA

Per tercera vegada, el MoraBanc Andorra tindrà representació a la fase prèvia de la Minicopa Endesa, que es disputa el cap de setmana del 8 i 9 de desembre a València. Serà a través de l’infantil groc, dirigit per Txus Aranda i Adrià Besolí. Els del Principat estan enquadrats al grup D, juntament amb el Fundación 5+11 Baskonia, el Tecnyconta Saragossa i el Movistar Estudiantes. Precisament contra aquest darrer equip l’infantil que va disputar la prèvia de la Minicopa l’any passat va assolir l’únic triomf al torneig.

tracking