Esquí

Matías Vargas assoleix el desè lloc al darrer supergegant FIS de Hemsedal

L’equip andorrà desplaçat a Hemsedal va cloure ahir la seva participació a l’estació noruega amb la disputa del segon supergegant FIS. Després d’haver baixat punts amb un cinquè lloc a la prova de dilluns, Matías Vargas va tornar a ser dels millors de la Federació Andorrana d’Esquí amb una 10a plaça a la cursa d’ahir, la qual van finalitzar més de 100 corredors. Pel que fa a les noies, Carmina Pallàs i Cande Moreno, que també van millorar els punts FIS dilluns amb una 11a i 24a plaça, van obtenir ahir la 24a i 25a posició, respectivament.

Per altra banda, en surf de neu, Maeva Estévez es troba a l’estació suïssa de Pitztal per disputar la Copa d’Europa de boardercross. Les qualificacions s’havien de disputar ahir, però la meteorologia va obligar a ajornar-les per avui, que en principi també es disputaran les finals.