Política esportiva

El PS, “preocupat” pels efectes de la llei de l'esport

El PS, “preocupat” pels efectes de la llei de l'esport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López va expressar ahir la seva “preocupació” per les conseqüències que pot tenir la nova llei de l’esport a les federacions o clubs de modalitats més allunyades de la neu o la muntanya. En aquest sentit, va assenyalar que els criteris que fixa el nou text per al repartiment de subvencions del Govern poden perjudicar aquestes entitats i provocar que pateixin una davallada en els ingressos, un fet que, segons va assenyalar, “ens preocupa molt”.

El parlamentari va fer referència al fet que “el primer criteri per adjudicar subvencions és la vinculació de l’activitat esportiva amb la neu i la muntanya, i el segon la vinculació als plans nacionals que pugui adoptar el ministeri”. Per aquest motiu, de cara al treball parlamentari del projecte legislatiu, el president del grup mixt va tramitar una demanda d’informació per tenir accés als actuals “plans nacionals de foment de l’esport andorrà vigents a data d’avui”.

A més, López va demanar fa unes setmanes dades sobre les subvencions atorgades els dar­rers anys a entitats esportives, una petició que “és complementària” a la tramitada ahir. López va indicar que amb la informació sol·licitada serà quan “valorarem el treball d’esmenes”.

tracking