Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motor

Les GSeries tindran més espai de graderia i canvis per augmentar-ne l'emoció

S'espera que la competició sigui "un èxit" perquè el circuit ja està "en òptimes condicions" i perquè s'espera la presència de pilots de Moto GP i de ral·lis de renom.
El responsable d'organització de les Crèdit Andorrà GSeries, Àlex Bercianos, el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, i el pilot Edgar Montellà presenten la competició.

Les GSeries tindran més espai de graderia i canvis per augmentar-ne l'emoció

El responsable d'organització de les Crèdit Andorrà GSeries, Àlex Bercianos, el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, i el pilot Edgar Montellà presenten la competició.

ANA
Actualitzada 28/11/2017 a les 17:41
Les Crèdit Andorrà GSeries arriben carregades de novetats. La competició de motor sobre gel i neu, que té lloc al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa, s'estrenarà el dissabte 13 de gener i repetirà curses el 27 de gener, el 3, el 10 i el 24 de febrer. En total cinc proves on creix l'emoció, la seguretat, i també la comoditat del públic assistent, tal com ha explicat aquet dimarts al migdia el responsable d'organització de les Crèdit Andorrà GSeries, Àlex Bercianos.

Pel que fa a aquestes millores pensades per al públic, s'ha substituït la zona de 120 metres quadrats, per una de 400 metres quadrats, "més confortable" i "sense passar fred", ha assegurat Bercianos. A més, pel seu emplaçament, ofereix una visió panoràmica de tot el circuit.

Així mateix, i pel que fa a l'àmbit tecnològic, s'ha instal·lat un sistema de cronometratge fix amb sistema de parcials, pensat per als pilots però també per al públic. I per dotar el circuit "de més seguretat", s'han ubicat una sèrie de càmeres a les zones potencialment més perilloses. "Volem tenir unes instal·lacions el més ben preparades possible" i complint amb les exigències de la Federació Internacional de Motociclisme, ha justificat Bercianos.

D'altra banda, des de l’organització s'ha decidit canviar el format de la competició, ja que l'actual, que començava a les 9 del matí i fins les 19 hores de la tarda, "es feia llarg". Per donar-li "més emoció" i fer-la "més exigent", durant el matí tindran lloc únicament les GSeries, i durant la tarda les GSeries 2.

Finalment, i per aconseguir el màxim de pilots a les Crèdit Andorrà GSeries 2018 (se n'esperen prop d'una trentena entre les dues modalitats), s'ha obert la possibilitat que es puguin inscriure els cotxes de la segona categoria del Campionat mundial de ral·lis, els anomenats R5.

Bercianos ha celebrat que, ja a dia d’avui, el circuit està en òptimes condicions. A més, s'espera la participació de pilots de Moto GP i de ral·lis, que farà que sigui "un èxit de pilots 'celebrities'".

També hi seran presents pilots andorrans, com Edgar Montellà. "Les GSeries són el més divertit que he corregut, és pura emoció", ha manifestat.

Finalment, el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, ha explicat que segueixen donant suport a l'esdeveniment ja que aquest es basa en el sector de la neu, "un dels pilars de l'economia d'Andorra", i per la bona relació "de més de deu anys" amb l'Automòbil Club Andorra, organitzadora de l'esdeveniment.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts