Motociclisme

L'assemblea de la FIM aplega 400 persones

La capital va arrencar ahir el cap de setmana de les dues rodes però avui és el dia fort, amb la gala d’entrega de premis

L'assemblea de la FIM aplega 400 personesSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana de les dues rodes es va encetar ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb l’assemblea de la FIM, que va aplegar uns 250 congressistes provinents de les 113 federacions motociclistes nacionals per a un total de 400 persones comptant els membres de l’estructura de la federació internacional, així com les personalitats d’Andorra. La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, van ser els encar­regats d’obrir l’acte amb un parlament en què van presentar les característiques del Principat.

Posteriorment, els dos polítics van destacar davant els mitjans la importància d’acollir aquest esdeveniment. “És una oportunitat per a Andorra estar present en aquests esdeveniments d’alt nivell. És una aposta guanyadora per posicionar el país en el món turístic i també en el de l’esport”, va assenyalar Saboya, mentre que Marsol va destacar que “hi ha un impacte indirecte que esperem que vingui a llarg termini”.

Avui es realitzaran els actes més potents i que tindran els prop de 40 campions del món com a grans protagonistes. Primer de tot, es farà la signatura d’autògrafs, amb Marc Màrquez, Toni Bou i companyia, al Centre de Congressos. Serà de 15 a 17 hores i quan acabin els pilots seran al Poblet de Nadal de la plaça del Poble, on hi haurà sorpreses. Finalment, a partir de les 20 hores començarà la catifa vermella del plat fort, els FIM Awards, i a les 22 hores es durà a terme la gala.

tracking