Messi rep la Bota d'Or i no parla de la seva renovació

El davanter segueix sense aclarir la incògnita al voltant del seu futur

Messi rep la Bota d'Or i no parla de la seva renovació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Leo Messi va rebre ahir la Bota d’Or com a màxim golejador de les lligues europees per quarta vegada en la seva carrera. En l’acte, realitzat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm Barcelona, s’esperava que fos el dia en què parlés del seu futur i de la renovació que encara no s’ha escenificat amb la signatura i la fotografia amb el president, Josep Maria Bartomeu. No obstant això, l’argentí no es va pronunciar sobre el tema en cap moment de la gala.

El presentador ja va avisar a l’inici de l’acte que no era el dia per parlar del futur de l’astre blaugrana, un assumpte que cada dia que passa sembla menys resolt, malgrat que el Barça va anunciar al juliol passat la renovació fins a 2021 de l’actual contracte de Messi, que finalitza aquesta temporada, i l’augment de la seva clàusula de rescissió fins als 300 milions d’euros.

El davanter sí que va parlar de la seva Fundació, que col·labora amb l’Hospital de Sant Joan de Déu per curar el càncer infantil, i també sobre la seva relació veïnal amb Luis Suárez, l’encarregat de lliurar-li al seu amic la Bota d’Or. “Sempre he dit que els guardons individuals venen de la mà del col·lectiu. És un premi de tots, sense ells no hauria fet els gols que vaig fer”, va comentar Messi, que també es va referir a la seva suplència a Torí, a la qual no va donar importància. “Sempre que soc suplent es forma enrenou. No m’agrada estar fora, però també entenc que un any és llarg i que cal cuidar-se”, va exposar.

tracking